RCS&RDS îmbunătăţeşte vitezele conexiunilor de internet mobil în Bucureşti şi alte 25 de oraşe

RCS&RDS îmbunătăţeşte vitezele conexiunilor de internet mobil în Bucureşti şi alte 25 de oraşeRCS&RDS a anunţat creşterea vitezelor de acces pentru conexiunile 3G de internet mobil în reţeaua Digi Mobil la 21.6Mbps pentru download şi 5.8Mbps upload, în Bucureşti şi alte 24 de oraşe din ţară.

Cel puţin pe hârtie, sporul de viteză anunţat este unul considerabil, ţinând cont de faptul că vitezele la download promise până acum erau de numai 7.2Mbps (banda de 900MHz), sau 14.4Mbps (banda de 2100Mhz), respectiv 384Kbps sau 1.9Mbps la upload.

Creştere vitezelor de transfer este valabilă atât pentru conexiunile 3G în banda de 2.100 MHz, cât şi în banda de frecvenţă de 900 MHz.

“Creşterea vitezelor la internet în reţeaua Digi Mobil ce permite viteze de descărcare de până la 21,6 Mbps şi de 5,8 Mbps pentru încărcare, va fi disponibilă, în prima etapă, în oraşele Constanţa şi staţiunile de pe litoralul românesc, Iaşi, Galaţi, Brăila, Piteşti, Arad, Drobeta Turnu Severin, Bacău şi Vaslui. În a doua etapă, care se va încheia până la finalul lunii martie, noile viteze vor fi accesibile şi în Bucureşti, Ilfov, Braşov, Cluj, Timişoara, Craiova, Oradea, Sibiu, Târgu Mureş, Baia Mare, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Hunedoara, Ploieşti, Reşiţa, Slatina şi Târgu Jiu”, se arată într-un comunicat al RCS&RDS remis MEDIAFAX.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s