Google anunță Samsung Galaxy S4 Special Edition cu Android stock

sgs4oficial

Începând cu 26 iunie de la Google puteți cumpăra Samsung Galaxy S4 Special Edition pe care rulează sistemul de operare Android stock.

Ediția va veni cu versiuea Android 4.2, se va comercializa la prețul de 649 de dolari, iar sistemul de operare va primi upgrade direct de la Google.

Ediția Specială va avea bootloader-ul deblocat și va putea fi folosit și în rețelele T-Mobile și AT&T.

SGSIV are un display Super AMOLED 1080p ce suportă rezoluția de 1.920 x 1.080 cu o densitate a pixelilor de 441 ppi și cu posibilitatea de a putea fi folosit chiar și cu mânuși, are 2GB RAM și integrează un procesor octa-core Exynos ce rulează la frecvența de 1.6GHz sau un quad-core Qualcomm ce rulează la frecvența de 1.9GHz, depinde de regiune.

S-a lansat cu sistemul de operare Google, Android 4.2.2, device-ul are dimensiunile de 136.6 x 69.8 x 7.9mm, cântărește 130g, bateria este de 2.600mAh și vine în culorile alb și negru (alte culori vor fi disponibile pe viitor).

Galaxy S 4 include WiFi 802.11ac, senzor IR, NFC, Bluetooth 4.0 + LE, camera este de 13MP BSI și suportă captură dual-video și imagine, iar cea de pe față are 2MP .

Printre tehnologiile implementate amintim Smart Pause (oprește rularea unui clip când nu privești display-ul), Smart Scroll (scroll direcțional prin mișcarea device-ului), Air ViewGroup PlayDrama Mode (pentru cameră) plus alte câteva facilități mai mult sau mai puțin interesante.

From: computergames.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s