LG lansează pe piața din România televizorul ULTRA HD de 84 de inci

LG UHD TV Lifestyle 1

LG Electronics lansează pe piața din România televizorul Ultra HD de 84 de inci, model84LM960, care oferă o experiență captivantă de vizionare, cu o rezoluție de patru ori mai mare (3840 x 2160)  decât cea Full HD. Noul televizor LG Ultra HD cu ecran gigantic de 84 de inci ridică standardul de vizionare din propria locuință prin imagini uimitor de vii și clare. În plus, LG completează experiența de vizionare prin întreaga gamă de televizoare Smart 2013, care includ o varietate de aplicații și opțiuni pentru o experienţă de utilizare intuitivă.

Televizorul LG Ultra HD cu ecran imens de 84 de inci încorporează tehnologia excepțională de procesare a imaginii, Triple XD Engine, care creează imagini vii cu 8 milioane de pixeli pe cadru, pentru o experienţă vizuală care uimește. În plus, funcția Upscaler prelucreaza imaginile FULL HD, astfel încât acestea se vor vedea foarte clar pe ecranul enorm, chiar și în cazul în care nu există conținut Ultra HD disponibil.

Pe ecranul imens de 84 de inci, rezoluția Ultra HD  permite citirea textului cu ușurință.  Astfel, textul mic, liniile curbate și chiar punctele mici sunt afișate cu o claritate nemaiîntâlnită datorită densitatii superioare a pixelilor.

Experiența vizuală este completată de un sunet pe măsură, televizorul LG Ultra HD oferind cel mai bogat sunet oferit vreodată de un televizor. Cu o putere de 50W dezvoltată de sistemul audio 2.2, televizorul LG Ultra HD este echipat cu două boxe de tip woofer, oferind un sunet puternic si clar.

Televizorul LG Ultra HD are încorporată și tehnologia CINEMA 3D, aducând divertismentul 3D în arena Ultra HD. Uimitoarea rezoluție a ecranului, alături de efectele 3D, oferă o experiență de vizionare captivantă.

În plus, noua telecomandă LG Magic Motion permite utilizatorilor să navigheze intuitiv pe interfața ecranului smart al televizorului Ultra HD. Meniul televizorului Smart Ultra HD include acum aproximativ 1.400 de aplicații și acces la o colecție din ce în ce mai mare de servicii de conținut premium, cum ar fi 3D World și Game World.

Prin funcția SmartShare, televizorul LG Ultra HD se conectează pe ecranul imens la alte dispozitive de stocare externe precum tableta,  PC,  laptop sau smartphone, un mod simplu de a urmări conținut audio, video și fotografii disponibile pe aceste dispozitive. Mai mult, conținutul din mediul online poate fi afișat direct pe ecranul de 84 de inci al televizorului LG Ultra HD prin conectarea televizorului la internet cu funcția Wi-fi.

Modelul de televizor LG Ultra HD de 84 de inci este disponibil pe piața din România la un preț începând cu 89.999 RON la retailerii DOMO și EMAG

From: computergames.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s