Data de lansare pentru Call of Juarez: Gunslinger

Call of Juarez® Gunslinger

Odată cu lansarea unui teaser trailer pentru Call of Juarez: GunslingerUbisoft anunță și data la care jocul va fi lansat.

Astfel, începând cu 22 mai veți putea să intrați încă o dată în rolul unui pistolar din Vestul Sălbatic, după cum ne promit producătorii Gunslinger fiind un sequel pentru Call of Juarez: Bound in Blood.

Jocul poate fi precomandat încă de acum prin intermediul platformei uPlay, la prețul de 15 euro, cei ce-l vor cumpăra înainte de lansare urmând să primească un pachet exclusiv de arme, precum și jocul Call of Juarez: Bound in Blood.

Cel de al patrulea titlu din seria Call of Juarez îl are ca protagonist pe Silas Greaves, un vânător de recompense pornit pe urmele unor bandiţi celebrii precum Billy the Kid, Pat Garrett, Jesse James sau Butch Cassidy.

Cu toate că s-a încercat pe cât posibil păstrarea unei experiențe de joc specifică luptelor cu revolvere și puști din perioada Vestului Sălbatic, Call of Juarez: Gunslinger va oferi un gameplay rapid ce se încadrează mai degrabă în genul arcade.

Modul Concentration se va regăsi și în noul titlu, alături de noua abilitate Sense of Death ce-i permite personajului să se ferească de gloanțe și să riposteze în același timp.

Pentru cei ce apreciază luptele foarte rapide va exista și un mod Arcade în care hărțile din campanie sunt modificate pentru lupte mai intense iar narațiunea nu va mai exista.

De asemenea, cei ce doresc să-și provoace prietenii la o luptă dreaptă o vor putea face în modul Duel.

From: computergames.ro

Advertisements
By spikey21 Posted in Jocuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s