Electronic Arts anunță FIFA 14 și oferă primele imagini din joc

fifa14teaser

Așa cum a promis prin intermediul TwitterElectronic Arts a prezentat astăzi primele detalii despre jocul FIFA 14. Chiar dacă momentan acesta a fost anunțat doar pentru PC, Xbox 360 și PlayStation 3, în lunile ce urmează vor fi anunțate și restul platformelor pentru care va fi disponibil.

Ca și anul trecut, comunicatul de presă este înțesat de expresii precum „Variable Dribble Touches”, „Pure Shot” sau „Teammate Intelligence”.  Dar trecând peste strategiile de marketing folosite de mai toate marile companii, haideți să vedem cu ce inovații vine noul simulator al celui mai popular sport de pe planetă.

Ni se promite o liberate mai mare pentru finalizarea acțiunilor de atac prin intermediul tehnologiei Pure Shot ce permite jucătorilor să-și pregătească pașii dar și unghiul din care vor lovi mingea. Pe lângă șuturile directe de pe loc, în FIFA 14 veți putea trage la poartă din viteză sau din alunecare.

Funcția Real Ball Physics determină traiectoria mingiei, așa că pe lângă șuturile puternice de la distanță puteți opta și pentru soluții mai elegante precum scărițe sau lovituri cu efect.

Protect The Ball vă permite să evitați și să blocați apărătorii adverși în timp ce executați driblinguri în viteză, sau să luați fața adversarilor la primirea balonului.

Odată cu îmbunătățirea sistemului Teammate Intelligence jucătorii controlați de AI vor lua decizii mai bune, atât în faza de apărare, cât și în cea de atac. Apărătorii vor sesiza momentele în care intervenția lor este utilă pentru recuperarea mingiei, iar jucătorii aflați în atac se vor demarca mai bine pentru a crea spații ce pot fi fructificate.

În timpul sprintului veți putea să vă deplasați în orice direcție fără să pierdeți din viteză mulțumită sistemului Sprint Dribble Turns, apărătorii adverși putând fi astfel depășiți cu mai mare ușurință. Iar cum într-o echipă nu toți jucătorii sunt la fel de tehnici când vine vorba despre controlul balonului, Variable Dribble Touches face ca fotbaliștii talentați să alerge mai ușor cu mingea la picior.

Pe lângă aceste modificări ale desfășurării partidelor, FIFA 14 vă dă posibilitatea să abordați altfel modul Career prin introducerea funcției Global Scouting Network. Aceasta vă pune la dispoziție o rețea de scouts care să caute jucători promițători în toate colțurile lumii.

De asemenea, FIFA Ultimate Team va trece prin câteva modificări, iar serviciul EA SPORTS Football Club va include noi funcții și beneficii pentru cei ce-l folosesc. Mai este menționat și un nou mod online ce încurajează competiția, precum și peste 500 de echipe de clublicențiate.

FIFA 14 va putea fi găsit în magazine în toamna acestui an.

From: computergames.ro

Advertisements
By spikey21 Posted in Jocuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s