RPG-ul cyberpunk Mars: War Logs

marswarlogs

Focus Home Interactive și Spiders Studios au lansat imagini din RPG-ul cyberpunkMars: War Logs.

De data aceasta, Roy, protagonistul jocului, se află în mijlocul unui război civil și este vânat de armata Aurororei cu ai săi Technomants. De asemenea facem cunoștință cu un nou personaj,Devotion Chase, o “frumusețe periculoasă” și general al armatei Aurora, ce-l vânează pe Roy în Shadowlair.

Povestea din Mars: War Logs, ce va sosi în Xbox LIVE, PlayStation Network și pe PC înaceastă primăvară, are loc pe Marte, după câteva sute de ani după ce Curiosity adună primele mostre de sol marțian, iar colonizarea Planetei Roșii de către oameni a eșuat.

Lumea din Mars: War Logs este acum într-un război civil în care populația nativă alcătuită din mutanți, fanatici religioși și bandiți luptă și omoară chiar și pentru o picătură de apă. Roy trebuie să supraviețuiască folosindu-se de puterile Technomancer și de skill-uri nenumărate, într-un sistem dinamic de luptă în timp real ce necesită atât reflexe bune cât și tactică. Printr-un sistem de crafting poți crea și modifica echipamente pentru a te putea adapta în fața unor inamici diferiți, iar variantele de răspuns din dialoguri influențează acțiunile următoare sau destinul lui Roy și a celorlalte personaje cu care intră în contact.

From: computergames.ro

Mars-War-Logs_1 Mars-War-Logs_2 Mars-War-Logs_3 Mars-War-Logs_4

Advertisements
By spikey21 Posted in Jocuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s