Xbox 720 va fi mai bună decât PlayStation 4

xbox720

Declaraţia îî aparţine lui Nolan Bushnell, fondatorul companiei Atari şi una din personalităţile marcante ale industriei jocurilor video.

Pe ce se bazează Nolan Bushnell în sprijinul aceste afirmaţii? El spune ca Microsoft stă mai bine din punct de vedere al software-ului, comparativ cu Sony, fapt care se va reflecta într-o calitate mai buna a jocurilor exclusive pentru viitoarea consolă Xbox. Pe lângă banii ce sunt sau pot fi alocaţi în această direcţie, Microsoft dispune de propriul univers online, de infrastructura numită Xbox LIVE Arcade.

“Cred că Microsoft stă mai bine deoarece Sony, de fiecare dată când face trecerea la o altă generaţie de console, oferă un suport software penibil. O marte parte este în japoneză, documentaţia are lacune, iar viteza cu care lucrează producătorii… poate e decentă când e vorba de cei din Japonia, dar dezvoltatorii din America se plâng că e dificil. Şi multă lume nu realizează cât de importantă este o comunitate de producători de jocuri şi software în asigurarea succesului unei console.”

From: computergames.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s