Ride to Hell: Retribution va fi lansat în iunie

În 2008 Deep Silver anunța că se lucrează la dezvoltarea jocului de acțiune Ride to Hell ce ar fi trebuit lansat în 2009.

De atunci nu s-a mai auzit nimic despre acesta, dar acum aflăm că în această vară vor fi lansate trei titluri Ride to Hell.

Primul dintre acestea, Ride to Hell: Retribution va fi disponibil pentru PC, Xbox 360 și PlayStation 3 și va prezenta povestea unui motociclist rebel – Jake Conway – ce luptă împotriva membrilor clubului moto The Devil’s Hand. Acțiunea se va desfășura în anii ’60 pe Coasta de Vest a Statelor Unite, iar jucătorii vor lupta corp la corp sau din șaua motocicletei, obiectele din jur putând fi folosite drept arme.

Ride to Hell: Retribution va putea fi găsit în magazinele din Europa începând cu 28 iunie.

Cel de al doilea titlu, Ride to Hell: Route 666, va fi distribuit digital prin intermediul Steam,PlayStation Network și Xbox Live Arcade. Jucătorii vor trebui să formeze și să conducă o bandă de motocicliști de la Chicago la Los Angeles, pe parcursul călătoriei urmând să se bucure și de lupte în stil arcade.

Despre cel de al treilea titlu Ride to Hell: Beatdown se știe doar că va fi disponibil pe telefoanele mobile, mai multe informații urmând să fie oferite în curând.

From:  computergames.ro

Advertisements
By spikey21 Posted in Jocuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s