Imagini din Far Cry 3: Blood Dragon

farcryblood

Considerat inițial ca fiind păcăleală de 1 aprilieFar Cry 3: Blood Dragon pare să fie totuși un proiect real aflat în lucru la Ubisoft.

Publisher-ul nu a oferit prea multe detalii despre titlu, dar în mediul online au apărut imagini despre care sursele pretind că provin din joc. Nu se știe dacă este vorba despre un DLC sau despre un expansion stndalone, dar din imaginile prezentate am putea spune că Far Cry 3: Blood Dragon va fi disponibil pe Xbox 360.

Designul jocului amintește de creațiile sci-fi din anii ’80, iar din scurta descriere a trailer-ului lansat acum câteva zile înțelegem că acțiunea se va petrece în anul 2007, într-o lume devastată de un război nuclear. Pentru restabilirea păcii armata americană vrea să recurgă la o armă biologică aflată pe un insulă îndepărtată.

Jucătorii vor intra în rolul sergentul Rex Power Colt, un comandant cyborg trimis pe insulă pentru a strânge informații.

Far Cry 3: Blood Dragon beneficiază și de un site dedicat unde îi așteaptă o surpriză pe cei ce tastează codul Konami (← → ← BA).

From: computergames.ro

Advertisements
By spikey21 Posted in Jocuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s