Call of Duty: Black Ops II Uprising anunțat

Activision și studiourile Treyarch au anunțat că în această lună vor lansa Uprising, un nou pachet de conținut suplimentar (DLC) pentru first-person shooter-ul militar Call of Duty: Black Ops II.

Acesta va include patru hărți multiplayer – Magma, Encore, Vertigo și Studio (un remake al hărții Firing Range din primul Black Ops) – alături de Mob of the Dead, un scenariu special pentru jucătorii care preferă să lupte împotriva hoardelor de zombie.

Astfel, în Mod of the Dead acțiunea se va desfășura pe insula Alcatraz, unde patru mafioți din era prohibiției – Billy Handsome, Al “The Weasel” Arlington, Salvatore “Sal” DeLuca și Michael “Finn” O’Leary – descoperă că planul lor de evadare a devenit irelevant din cauza invaziei de zombie, iar acum sunt forțați să se lupte cu orice armă au la dispoziție pentru a supraviețui. Ca bonus, vocile celor patru mafioți vor fi asigurate de actori celebri de la Hollywood – Ray Liotta, Chazz Palminteri, Joe Pantoliano și Michael Madsen.

De asemenea, când un personaj controlat de un jucător este ucis, acesta va ajunge în “Purgatoriu”, o mecanică de gameplay despre care Treyarch nu a oferit mai multe detalii.

Uprising va fi disponibil mai întâi pentru Xbox 360 la un preț de aproximativ 15 euro, lansarea fiind programată pentru 16 aprilie. Din păcate, producătorii nu au specificat datele de lansare pentru PC sau PlayStation 3.

From: computergames.ro

Advertisements
By spikey21 Posted in Jocuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s