Windows Blue păstrează legături strânse cu Windows 8

Oficialii Microsoft nu par încă decişi să facă trecerea către Windows 9, alegând pentru sistemul cunoscut până de curând sub denumirea Windows Blue un nume oficial mai degrabă anost, ce anunţă legături strânse cu predecesorul Windows 8.

Prezentat de la bun început ca un upgrade ce îmbunătăţeşte funcţionalitatea actualului OS, Windows Blue pare să ia numele oficial Windows 8.1, după cum arată şi captura de ecran obţinută cu o versiune de test numerotată Build 9375. Potrivit ultimelor zvonuri, numele va fi preluat şi de varianta Windows RT pentru dispozitive ARM, care se va numi Windows RT 8.1.

Momentan nu este clar dacă Microsoft va oferi gratuit pachetul de actualizare Windows Blue celor care deţin deja o licenţă Windows 8, sau contra cost.

Având în vedere noul calendar de lansări, ce prevede evenimente de lansare la intervale de timp mai reduse decât am fost obişnuiţi până acum, Windows 8.1 ar putea să nu fie ultimul OS din seria Windows 8, Microsoft putând lansa şi alte versiuni intermediare în timpul rămas până la finalizarea Windows 9.

From: go4it.ro

Windows Blue păstrează legături strânse cu Windows 8
Windows Blue păstrează legături strânse cu Windows 8
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s