O nouă versiune Doom 4 se află în lucru la id Software

doom-4

De câțiva ani tot apar zvonuri despre Doom 4. Am avut imagini despre care s-a presupus că ar proveni din joc, dar și indicii care dădeau de înțeles că dezvoltarea acestuia a fost anulată.

Cei de la Kotaku vin acum cu noi informații obținute de la surse apropiate studiourilor id Software. Conform acestora, spre sfârșitul anului 2011 a început munca la o nouă versiune Doom 4, cele precedente având o calitate mult prea slabă pentru ca Bethesda să le poată lansa pe piață. Jocul ar trebui să apară pe generația viitoare de console, însă nu a fost stabilită și o perioadă pentru lansarea acestuia.

Pentru a clarifica situația, Kotaku a contactat reprezentanții Bethesda Softworks, Pete Hines, vicepreședinte marketing, declarând:

O primă versiune de Doom 4 nu s-a ridicat la nivelul calității așteptate de fani și dorite de id Software și Bethesda. Drept urmare id și-a concentrat eforturile pentru ca noua versiune Doom 4 să aibă un standard al calității așteptat de toată lumea. Când vom fi pregătiți să vorbim despre jocul pe care ID îl pregătește, o să vă oferim mai multe detalii.

În perioada 1-4 august Zenimax Media, compania ce deține Bethesda și id Software, va organiza QuakeCon 2013 de unde sperăm să primim noi informații despre Doom 4.

From: computergames.ro

Advertisements
By spikey21 Posted in Jocuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s