Sony lansează noi produse în România

xperia-tablet-z-1

În cadrul evenimentului Be Moved, ce a avut loc la București în incinta Biavati Venue, Sony a anunțat lansarea în România a unor noi produse, ce variază de la televizoare și camere foto la sisteme audio, tablete și căști.

Lucian Rădulescu – Country Head Sony pentru România, Bulgaria și Republica Moldova – a fost gazda prezentărilor, primele produse menționate fiind noile televizoare din gama Bravia– 55W90540W905 și 55X9005 (4K Ultra HD) – cu display Triluminos.

Conform producătorilor, display-ul Triluminos permite redarea unor nuanțe aparent greu de reprodus până acum (precum verde smarald), modelul 55X9005 având și procesorul de imagine X – Reality PRO ce face posibilă vizionarea de imagini la o rezoluție 4K indiferent de sursă (Blu-ray, transmisiune TV, Internet etc).

sonykdl55x9005 sony-kdl-55w905

La capitolul sisteme audio, modelele BTX300 și BTX500 pot fi conectate la smartphone sau tabletă prin intermediul NFC (Near Field Communication), dar pot reda wireless muzica și via Bluetooth, dacă nu este disponibil decât sistemul standard de conectare. De asemenea, bateria oferă o autonomie de aproximativ 8 ore pentru BTX300 și 6 ore pentru BTX500.

Tot pe partea audio putem include și căștile MDR-1, ce pot fi conectate la smartphone sau alte dispozitive via Bluetooth sau NFC prin intermediul funcției One-touch, având o autonomie de aproximativ 30 de ore. Iar pentru fanii home cinema, sistemul BDV N9100Wvine cu un design futurist și Magnetic Fluid Speakers, boxe care datorită unui proces special de fabricație nu mai includ clasica membrană.

MDR-1R BDV N9100WL _1

Pentru pasionații de fotografie Sony a prezentat trei camere Cyber-shot – WX300HX300 șiTF1.

Conform producătorilor, WX300 este cea mai mică și mai ușoară cameră cu zoom optic 20x, în timp ce HX300 este o cameră cu zoom optic 50x ce poate fi manevrată ca un DSLR datorită opțiunilor de control manual. Ambele modele beneficiază de un stabilizator de imagine îmbunătățit și autofocus rapid.

Pe de altă parte, TF1 a fost concepută pentru a fi folosită în condiții “extreme” pentru aparatele foto clasice, fiind capabilă să supraviețuiască zăpezii, nisipului, prafului, temperaturilor foarte scăzute şi scufundărilor la 10m.

Nu în ultimul rând, Xperia Tablet Z a fost și ea prezentă, tabletă de 10.1” ce are bază un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro, o grosime de 6,9 mm, greutate de 495 g, display HD WUXGA și procesor de imagine Mobile BRAVIA Engine 2. De asemenea, funcția Universal IR Remote permite controlarea televizorului sau altor dispozitive Sony direct de pe tabletă, anumite modele ale altor producători fiind și ele compatibile.

Vedetele premium ale momentului duc noutățile tehnologice la nivelul următor. Noile produse înglobează tot ceea ce Sony oferă mai bun, de la tehnologia Triluminos Display, la sistemul de sunet folosit inițial de NASA, Magnetic Fluid Speakers și  perechea perfectă de dispozitive mobile, formată din smartphone-ul și tableta aparținând gamei Xperia Z”, a declarat Lucian Rădulescu, Country Head Sony pentru România, Bulgaria și Republica Moldova.

From: computergames.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s