MiiPC este un miniPC cu Android dedicat copiilor

miipc

ZeroDesktop, Inc a lansat o campanie de strângere de fonduri pe Kickstarter pentru unminiPC, dedicat copiilor, numit MiiPC.

Aparatul oferă părinților abilitatea de a controla accesul la internet printr-o aplicație mobilă companion, MiiPC rulează sistemul de operare mobil de la Google, Android 4.2 prin care utilizatorii pot juca diverse jocuri de Android direct pe TV.

MiniPC-ul are un procesor dual-core Marvell ARMADA ce funcționează la frecvența de 1.2 GHz, 1 GB RAM DDR și 4GB de memorie de stocare internă ce poate fi extinsă printr-un card SD.

Pe carcasă este prezent și un port USB prin care se pot atașa HDD-uri externe, are Wi-Fi, port Ethernet, Bluetooth 4.0, se conectează la TV prin HDMI și suportă rezoluție full HD, iar pe carcasă mai găsim alte două porturi USB 2.0, un jack pentru căști și unul de microfon.

Aplicația de supraveghere este disponibilă pe iOS și Android și permite părinților să monitorizeze în timp real traficul de internet, iar aceștia pot de asemenea și să limiteze timpul zilnic a funcționării micului PC.

Proiectul a fost lansat din 25 martie cu o sumă target de 50.000 de dolari urmând să se încheie în 9 mai. Prețul miniPC-ului este de 89 de dolari, va fi lansat în iulie, iar după numai 3 zile de la lansarea campaniei deja sau strâns aproape 70.000 de dolari cu încă 42 de zile rămase până la încheiere.

From: computergames.ro

 

Advertisements
By spikey21 Posted in PC-uri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s