Assassin’s Creed IV: Black Flag Gameplay Trailer

Prezentat la PAX East 2013, acest video arată cîteva secvenţe de gameplay al căror protagonist este Edward Kenway, un tânăr britanic ce a părăsit forțele navale pentru a deveni pirat în Marea Caraibelor. Prins în mijlocul războiului dintre Templieri și Asasini, Edward se va antrena și va deveni primul din familia Kenway care se va alătura Ordinului Asasinilor.

Acțiunea jocului se desfăşoară de-a lungul a 50 de zone, inclusiv orașe (Kingston, Havana), jungle, ruine și grote în care veți putea descoperi comori ascunse. Pe parcursul aventurilor veți lupta alături sau împotriva unor pirați celebri, precum Blackbeard, Benjamin Hornigold, Charles Vane, Calico Jack Rackham sau Bartholomew Roberts.

Pe lângă armele din dotare, Edward va avea la dispoziție o navă proprie – Jackdaw – care va putea fi personalizată și îmbunătățită. Atunci când vă aflați pe mare veți putea folosi un ochean pentru a căuta nave pe care să le atacați. Vă vor fi oferite date privind încărcătura și puterea militară a acestora, iar condițiile meteo trebuie luate în calcul dacă vreți să ieșiți victorioși din înfruntările cu inamicii.

Luptele navale se vor putea duce de la distanță cu ajutorul tunurilor sau din apropriere dacă reușiți să abordați nava inamică. Cei ce preferă gameplay-ul de tip stealth se pot apropia de vasele inamice înot, iar odată ajunși la bord pot încerca asasinarea căpitanului.

Aflat în dezvoltare la Ubisoft Montreal, care colaborează cu studiourile din Sofia, Singapore și Quebec (single-player), precum şi cu filialele din Annecy şi Bucureşti (multiplayer), Assassin’s Creed IV: Black Flag va apărea pe 31 octombrie, pentru Xbox 360, PlayStation 3 și Wii U. Data de lansare pentru PC și generația următoare de console va fi dezvăluită în viitorul apropiat.

From: computergames.ro

Advertisements
By spikey21 Posted in Jocuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s