Record de vânzări pentru StarCraft II: Heart of the Swarm

StarCraft II: Heart of the Swarm, a doua parte a trilogiei începută cu StarCraft II: Wings of Liberty, a vândut 1,1 milioane de copii (digital şi retail) în primele 48 de ore de la apariţia sa pe 12 martie. Mai mult, peste 1.1 milioane de spectatori au urmărit pe Twitch evenimentele organizate de Blizzard Entertainment cu ocazia lansării jocului, vârful de audienţă înregistrând peste 125.000 de spectatori.

Acțiunea din StarCraft 2: Heart of the Swarm are loc în anul 2506, la doi ani după povestea Wings of Liberty, iar jucătorii vor juca prin perspectiva lui Sarah Kerrigan care tocmai s-a întors la forma humanoidă mulțumită lui Jim Raynor.

Noi unităţi au fost adăugate în multiplayer, cum ar fi Terran Hellbats, Zerg Swarm Hosts sau Protoss Tempests, iar o parte din cele existente au căpătat abilităţi noi. De asemenea, Heart of the Swarm oferă posibilitatea jucătorilor de a alcătui grupuri sau clanuri, Global Play, noi moduri de joc, îmbunătăţiri ale interfaţei, precum şi statistici mai detaliate.

From: computergames.ro

Advertisements
By spikey21 Posted in Jocuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s