Call of Duty: Ghosts va fi anunțat pe 1 mai

July 15th, 2011 @ 23:25:32

De câteva ore în mediul online au apărut informații despre viitorul joc din seria Call of Duty. Acestea nu provin din surse oficiale, așa că e posibil să nu se confirme.

Însă dacă se vor adeveri, următorul shooter militar scos pe piață de Activision se va numi Call of Duty: Ghosts și va fi lansat, așa cum era de aștepat, și pentru noua generație de console.

Stilul va fi similar cu titlurile Modern Warfare, dar se va îndrepta într-o direcție nouă, campania urmând să se desfășoare în viitor. Transformare similară cu cea prin care a trecut și Black Ops 2 în care acțiunea se petrece în viitor, dar armele sunt din prezent.

Asemănările dintre viitorul joc și Black Ops 2 nu se opresc aici, în modul multiplayer scenele de încărcare urmând să fie dinamice, ca și în titlul mai sus menționat.

Modul în care jucătorii se deplasează pe hartă va suferi îmbunătățiri, saltul delfinului fiind eliminat, dar jucătorii vor putea să-și folosească armele în timp ce alunecă. De asemenea, atunci când sunt pe burtă jucătorii se vor putea rostogoli pentru a scăpa de focul inamic sau pentru o poziție de tragere mai bună.

Call of Duty: Ghosts va beneficia și de niveluri destructibile, dacă producătorii vor reuși implementarea acestora în modurile multiplayer.

Jocul ar urma să fie anunțat oficial pe 1 mai, sau în preajma acestei date. În cazul în care informațiile de mai sus nu au fost inventate, probabil Activision nu va aștepta până în mai ca să anunțe noul joc.

From: computergames.ro

Advertisements
By spikey21 Posted in Jocuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s