HTC One isi amana aparitia in magazine

HTC One isi amana aparitia in magazine

Compania producatoare de smartphone-uri reclama aprovizionarea defectuoasa cu elementele componente ale noului model One.

 Peter Chou, CEO al HTC ar putea fi fortat sa demisioneze din cauza amanarii aparitiei noului smarthone One in magazine. Principala cauza a incalcarii datei limita ar fi proasta aprovizionare a fabricii cu partile componente ale terminalului.


Compania a sustinut, la prezentarea oficiala, ca noul telefon va ajunge pe piata pe 19 februarie, dar a fost fortata sa anunte amanarea pana la finalul lui martie oentru ca acum sa se vorbeasca despre luna aprilie. Taiwanezii experimenteaza o scadere a veniturilor, ultimul trimestru al anului 2012 aducand cu 62% mai putini bani decat cel al anului precedent.

Fanii smarphone-urilor companiei asiatice trebuie sa se mai multumeasca o vreme cu admirarea terminalului pe site-ul oficial pe care scrie, ca o ironie a soartei, “The wait is over”. Din pacate, nu doar telefonul se lasa asteptat, ci si revenirea companiei in randul celor mai profitabile.

From: yoda.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s