Capcom și Valve anunță proiectul Resident Evil 6 x Left 4 Dead 2

left4dead2

Capcom și Valve Software ne-au informat că vor colabora la un proiect de tip crossover, denumit Resident Evil 6 x Left 4 Dead 2.

Prin intermediul acestuia, cele patru personaje din Left 4 Dead 2 – Coach, Nick, Ellis și Rochelle – vor fi disponibile în versiunea PC de Resident Evil 6 în modul de joc The Mercenaries No Mercy, în timp ce trei adversari de temut din Resident Evil 6 – Lepotitsa, Napad și Ogroman – vor ajunge și în Left 4 Dead 2.

Personajele din Left 4 Dead 2 vor veni împreună cu o echipare specială pentru Resident Evil 6, având de înfruntat și două tipuri de zombie din jocul creat de Valve – Witch și Mini Tank.

Vorbind despre acest proiect, Chet Faliszek – scenarist Valve – a declarat “suntem fani Resident Evil, așa că atunci când s-a ivit oportunitatea de a colabora cu Capcom pentru a combina Resident Evil 6 cu Left 4 Dead 2, nu am stat deloc pe gânduri“.

De cealaltă parte, Yoshiaki Hirabayashi – producător Resident Evil 6 – a adăugat “echipa din spatele Resident Evil 6 a fost încântată să lucreze la acest crossover și suntem încrezători că fanii vor aprecia conținutul unic pe care l-am creat“.

Resident Evil 6 va fi lansat global pe 22 martie pentru PC, PlayStation 3 și Xbox 360.

From: computergames.ro

Advertisements
By spikey21 Posted in Jocuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s