Motorola & Google realizeaza in secret un telefon mobil numit X-Phone

The Motorola X Phone is looking like a more modest smartphone.Google Inc. lucreaza in secret, impreuna cu Motorola, la realizarea unui telefon mobil de top, denumit X-Phone, si care vizeaza atragerea unei cote de piata din cea detinuta de catre Apple Inc. si Samsung Electronics Co Ltd.

Dupa cum se stie Google a achizitionat in luna mai compania Motorola pentru suma de 12,5 miliarde de dolari, potrivit Business Insider.
Scopul tranzactiei a fost sustinerea portofoliului de brevete al sistemului de operare Android, care concureaza cu rivalii de pe piata, precum Apple si Samsung.
Motorola lucreaza in prezent pe doua fronturi: unul pentru realizarea unor dispozitive care pot fi vandute prin partenerul sau Verizon Wireless si altul de dezvoltare a noului telefon X-Phone, scrie Wall Street Journal.

Noul model va fi lansat anul viitor, iar dupa aceea Motorola va lucra si la realizarea unei tablete X. Producatorul spera sa-si sporeasca performantele noului X-Phone, datorita noii sale achizitii Viewdle, un dezvoltator de software.

Larry Page, directorul executiv al Google, a declarat ca a promis un buget semnificativ pentru marketingul acestui produs.

Smartphone Motorola Spate 630x420 550x366 Imagini neoficiale cu un telefon Motorola

Smartphone Motorola 630x420 550x366 Imagini neoficiale cu un telefon Motorola

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s