Review tableta Samsung XE500T1C-A01RO

Un design revoluţionar convertibil uneşte puterea unui notebook cu comoditatea unei tablete. Aşadar, puteţi să vă bucuraţi de o mobilitate şi comoditate extraordinare pentru a diverse activităţi din mers, inclusiv pentru navigare pe internet, comunicare, videoclipuri sau jocuri. Dar este suficient să adăugaţi tastatura de dimensiune completă şi touchpadul pentru a obţine performanţa puternică, compatibilitatea şi capacitatea creatoare a unui notebook.

Este suficient să scrieţi şi să plecaţi!

Creionul S Pen aduce experienţa reală a scrisului şi a desenului de mână în lumea computerelor. Creat de renumitul lider al tehnologiei în domeniu, Walcom, sensibilitatea sa la apăsare de nivelul 1024 oferă acurateţea extraordinară cerută de către designerii profesionişti, pentru a fi exact ca şi cum aţi utiliza un creion sau un stilou normal. Şi, pentru un maximum de confort şi comoditate, are dimensiuni identice şi este încastrat în corpul dispozitivului.

Nu mai pierdeţi niciun detaliu

Cu ajutorul aplicaţiei S Note puteţi lua notiţe cu uşurinţă, puteţi desena şi actualiza informaţiile în timp ce vă mişcaţi sau staţi jos. Modurile variate de introducere a informaţiilor (tastare, scriere şi recunoaştere a scrisului de mână) fac ca dispozitivul să fie simplu şi uşor de utilizat. fiind totodată cea mai complexă aplicaţie pentru luat notiţe compatibilă cu S Pen. De asemenea, aveţi ocazia de a alege dintre şabloane pentru a vă ajuta să creaţi multe documente şi desene diferite.

Modul simplu de a deţine controlul

Capacitatea complexă multitouch pentru 5 degete reprezintă un salt în domeniul interactivităţii, care depăşeşte modalitatea tradiţională cu 2 degete, oferind control complet prin utilizarea tuturor celor 5 degete. Sensibilitatea îmbunătăţită vă ajută să puteţi ciupi pentru a mări, puteţi roti imaginile şi puteţi defila prin pagini cu cea mai mare uşurinţă, bucurându-vă pe deplin de capacităţile celor mai recente aplicaţii pentru divertisment.

Obţineţi imaginea completă

Dispozitivul este echipat cu camere fotografice de înaltă rezoluţie în partea din faţă (2 megapixeli) şi în spate (8 megapixeli), precum şi cu un bliţ încorporat. Indiferent dacă faceţi fotografii de înaltă calitate, sunteţi în videoconferinţă cu prietenii şi familia sau utilizaţi o cameră web de înaltă definiţie pentru a înregistra mai clar şi mai cursiv videoclipuri, nu veţi pierde niciun detaliu.

Partajaţi şi redaţi conţinutul oriunde

AllShare Play face ca vizionarea şi partajarea fotografiilor, a muzicii, a videoclipurilor, a documentelor şi a filmelor să devină foarte simple. Vi se oferă acces wireles, puteţi reda şi trimite orice element de pe orice dispozitiv către orice dispozitiv, spaţiu de stocare sau serviciu web, aşa că nu veţi rămâne niciodată fără spaţiu. În plus, nu mai aveţi nevoie de cabluri sau de unităţi USB, deoarece puteţi urmări conţinutul de la distanţă, de oriunde.

Obţineţi mai mult cu Windows 8

Cu ajutorul sistemului de operare Windows® 8 vă veţi bucura de aceeaşi productivitate înaltă şi acelaşi mediu familiar ca pe un PC normal. Puteţi instala şi executa toate programele Windows, inclusiv pe acelea pe care le deţineţi deja, dar cu o performanţă optimizată prin alegerea interfeţelor: fie desktopul clasic cu mouse şi tastatură, fie un ecran de pornire mai simplu, cu capacităţi axate pe atingere.

Tastatură şi touchpad de dimensiuni complete

Dispozitivul este echipat cu o tastatură şi un touchpad de dimensiuni complete, pentru a nu exista compromisuri în ceea ce priveşte performanţa sau productivitatea, mai ales pentru crearea documentelor care conţin mult text. La fel ca şi „funcţiile” normale, tastatura este echipată cu două porturi USB 2.0 suplimentare, pentru a putea conecta periferice adiţionale.Iar când doriţi să aveţi mai multă mobilitate şi creativitate, este suficient să deconectaţi şi să plecaţi!

Informaţii despre porturi

Sistem de operare

 • Windows 8 (32 de biţi)

Memorie

 • Memorie de sistem 2 GB DDR 2L la 800 MHz (pe BD 2 GB)

Comunicație

 • 802.11abgn 1 x 1
  Bluetooth v 4.0

Securitate

 • TPM (Trusted Plaform Module)*

Greutate

 • 761 g (1,68 livre)

Processor / Chipset

 • Procesor Intel® ATOM™ Z2760 (1,5 GHz, 2 x 512 KB)

Hard Drive

 • Unitate Flash iNAND™ e.MMC de 64 GB

Ports

 • 1 USB 2.0
  Combinat Ieşire cască/Intrare microfon
  Port andocare
  Intrare c.c.

Alimentare

 • 2 celule (30 Wh)
  Adaptor W c.a.
  * Adaptorul diferă în funcţie de sistem

Ecran

 • Ecran HD LED de 11,6 inchi (1366 x 768)

Multimedia

 • Difuzoare stereo (W x 2)
  SoundAlive™
  Microfon intern
  Microfon intern digital

Intrare

 • Tastatură tip Island
  Touchpad
  Ecran tactil

Dimensiune

 • 304 x 89,4 x 9,9 mm (11,97 x 3,52 x 0,39 inchi)

*) Functii:
Descrierile de mai sus sunt generale şi pot corespunde caracteristicilor unei întregi clase de produse. Pentru descrierea exactă a specificaţiilor fiecărui produs, vă rugam să consultaţi specificaţiile de pe produsul pe care doriti sa il achizitionati. Caracteristicile şi specificaţiile pot fi modificate fără nicio notificare prealabilă.

**) Specificatii:
Descrierile de mai sus sunt generale şi pot corespunde caracteristicilor unei întregi clase de produse. Caracteristicile şi specificaţiile pot fi modificate fără nicio notificare prealabilă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s