Prey 2 Review

Deşi este o continuare, povestea din Prey 2 îl va avea ca protagonist pe Killian Samuels, un U.S Marshall aflat la bordul avionului care se prăbuşeşte pe Sfera din primul Prey, el fiind capturat ulterior de către extratereştri.

Acţiunea va începe câţiva ani mai târziu pe planeta Exodus, unde Killian a devenit un vânător faimos de recompense, crezând că este singurul om aflat în acest colţ al universului. El se va întâlni însă cu Domasi “Tommy” Tawodi (eroul din primul Prey), cu care aparent a mai colaborat în perioada de timp despre care nu-şi mai aminteşte nimic, misiunea lui devenind să descopere ce s-a întâmplat de fapt în anii respectivi.

Prey 2 nu va avea multiplayer, însă modul single-player va fi de tip open world, jucătorii având libertatea de a alege când şi ce misiuni să îndeplinească, având la dispoziţie aproximativ 20 de gadgets cu peste 40 de îmbunătăţiri. De asemenea, jocul va include un sistem de cover şi posibilităţi extinse pentru deplasare (asemănătoare cu cele din Mirror’s Edge), Killian putând aluneca pe sub obstacole sau folosi marginile clădirilor pentru sărituri dificile.

Deşi nu au oferit o dată concretă de lansare, producătorii au declarat că Prey 2 va fi disponibil pe rafturile magazinelor în 2012 pentru PC, PlayStation 3 şi Xbox 360.

Advertisements
By spikey21 Posted in Jocuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s