God of War: Ascension Review

God of War: Ascension – Single Player Trailer şi demoPosesorii de console PlayStation 3 pot încerca începând de azi versiunea demonstrativă a lui God of War: Ascension. Spre deosebire de varianta beta, care a fost dedicată testării componentei multiplayer a jocului, noul demo oferă ocazia de a experimenta prima jumătate de oră din campania single player din Ascension.

Pentru a aniversa apariţia demo-ului (diferit de cel prezentat la E3 2012), Sony şi studioul din Santa Monica au lansatun nou trailer pentru God of War: Ascension, pe care îl puteţi viziona în continuare.

Pe lângă campania single player, în care vom avea ocazia să aflăm şi mai multe dintre secretele trecutului spartanului Kratos, God of War: Ascension este primul titlul al seriei care va beneficia şi de o componentă multiplayer.

Demo-ul God of War: Ascension poate fi descărcat chiar acum prin intermediul PlayStation Network US, urmând ca versiunea demonstrativă sa fie disponibilă pentru download şi pe PSN EU în această seară.

God of War: Ascension va fi lansat în Europa pe 13 martie 2012, exclusiv pentru PlayStation 3.

From:go4games.ro

God of War Ascension

Advertisements
By spikey21 Posted in Jocuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s