Seagate lanseaza noi SSHD-uri (SSD + HDD)

seagate Seagate lanseaza noi SSHD uri (SSD + HDD)

Nici doua zile n-au trecut de cand Seagate a anuntat carenunta la productia de hard-disk-uri de laptop (in format de 2.5 inch) care se invart la viteze de 7200 rpm.  Acum au anuntat ca lanseaza cea de a treia generatie de SSHD-uri, unitati de stocare hibride, cu hard disk si SSD.

Seagate a renuntat la denumirea de Momentus XT si trece la cea de SSHD, gama care aduce acum hard disk-uri hibride atat pentru laptop, in format de 2.5 inch, cat si pentru desktop, in format de 3.5 inch.

In versiunea pentru laptop vor fi doua modele: unul de 1 TB si unul de 500 GB, care va fi si foarte subtire, avand doar 7 mm. In versiunea pentru desktop vor fi tot doua modele, unul de 2 TB si unul de 1 TB.

Ambele versiuni vor avea 8 GB pe un SSD dedicat fisierelor cel mai des accesate, ca si pana acum, si se vor invarti la 7200 rpm. Preturile vor fi de 99 de dolari pentru modelul de 1 TB (atat laptop cat si desktop), 149 de dolari pentru 2 TB si 79 de dolari pentru versiunea de 500 GB. Preturi care sunt cu doar cativa dolari mai mari decat hard disk-urile Seagate normale, fara SSD.

From: arenait.net

419

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s