Noul telefon de la Google NEXUS 4

Noul telefon de la Google

Toate informatiile la o atingere distanta

Nexus 4 dispune de cele mai noi aplicatii Google, punandu-va la dispozitie toate facilitatile oferite de Google.

Tu intrebi Google iti raspunde

Voice Search va permite sa puneti intrebari si sa primiti raspunsuri rapide. Google poate comunica cu dumneavoastra oferindu-va informatii rapide si foarte precise.

Acum cu Gesture Typing tastatura devine mai inteligenta

Este mai usor ca niciodata sa compuneti un mesaj cu Gesture Typing. Tot ce trebuie sa faceti este sa traversati cu degetul literele pentu a compune e-mailuiri sau texte foarte repede. Tastatura deasemeni poate anticipa urmatorul cuvant pe care il cautati.

Construit sa fie rapid

Conceput in parteneriat cu LG, Nexus 4 poate fii folosit in orice retea indiferent de operatorul de telefonie pe care il folositi el fiind deblocat

Nexus 4 vine echipat cu un procesor de ultima generatie, 2GB RAM si cel mai nou Android pentru a beneficia de  performanta maxima si o experienta nemaiintalnita pe un telefon mobil.

Google Wallet

Transforma Nexus 4 intr-un portofel cu aplicatia gratuita Google Wallet. Printr-o tastare veti avea acces in permanenta la banii de pe cardul de credit sau debit intr-un mod securizat fara a fii nevoit sa completati sau sa dati informatii suplimentare.

Calatoreste oriunde cu Google MapsMergeti mai usor si mai rapid in locurile indragite avand la dispozitie live trafic info. Cu hartile 3D si imaginile din satelit orientarea este mult mai facila iar Stree View si Indoor Maps asigura deasemeni acest lucru pentru dumneavoastra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s