AOC myPlay i2757Fm

AOC Europe  ne-a trimis un monitor de ultima generatie de care suntem extrem de incantati. Este vorba de AOC myPlay i2757Fm. Display-ul are la baza o matrice IPS care ii confera o calitate superioara iamginii si unghiuri wide de vizualizare. Pot spune ca display-ul este unul dintre cele mai bune pe care le-am vazut si testat pana acum.

Monitorul are o diagonala de 27de  inchi (68.6cm), full HD la 1920×1080 pixeli, format 16:9 si 16,7 milioane culori. Vine echipat cu un sistem LED backlight care contribuie semnificativ la contrastul ridicat si consumulm redus de energie. Prin urmare, contrastul static maxim este de 1000:1, iar cel dinamic de 20000000:1.  AOC myPlay i2757Fm are o luminozitate a monitorului IPS de 250 cd/m2 si un timp de raspuns de 5ms.

Din punct de vedere al conectivitatii, este echipat cu 2 porturi HDMI si unul D-sub. Un aspect innovator, introdus de acest monitor este suportul pentru intefata MHL. Prin intermediul Mobile High-Definition Link se poate conecta la orice smartphone sau tableta compatibile, care functioneaza pe sistemul de operare Android. Interfata MHL transmite fisiere video la rezolutie mare (1080p) si semnale audio digitale prin intermediul unui cablu micro-USB/HDMI.

Monitorul permite redarea pe ecran a oricarui tip de continut de pe dispozitivul mobil: documente, fotografii, site-uri web. Un alt aspect interesant este acela ca bateria smartphone-ului se incarca atunci cand dispozitvul e conectat la monitor.

În colţul din dreapta jos se găseşte un panou încorporat cu touchscreen unde sunt aşezate butoanele de oprire-pornire si meniul.

Consumul de energie este unul mediu, de 46kWh in regim de functionare.

Singurul dezavantaj descoperit de noi este legat de rezolutie, care putea fi mult mai buna avand in vedere ca are 27 inchi.

AOC myPlay i2757Fm este unul dintre cele mai bine construite monitoare,cu un aspect rafinat si un raport calitate-pret destul de bun. Monitorul costa aproximativ 1350 lei.

From: pcworld.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s