Placi de baza ieftine AM3+

Placi de baza ieftine

Va prezint un top pentru placi de baza ieftine AM3+. Topul se refera la raportul pret/performanta si NU neaparat la placile de baza cele mai ieftine. De asemenea, am ales socket-ul AM3+ deoarece este cel mai bun din punct de vedere al pretului in raport cu performanta cat si datorita procesoarelor pentru aceste placi de baza care sunt mai ieftine decat cele de la INTEL.

1. ASRock 970 EXTREME3 – este de departe cea mai recomandata placa AM3+ datorita performantei de top, fiind recomandata atat gamer-ilor cat si entuziastilor de overclocking. La cei aproximativ 320 Ron primesti o placa de baza cu Chipset 970, SATA 3 si 2 porturi USB 3.0. In plus, suporta si Tehnologia ATI CrossFireX.

2. Gigabyte 970A-DS3 – si cei de la Gigabyte intra in acest top cu o placa de baza foarte solida care are avantajul ca suporta nativ memorii DDR3 la 2000 MHz. Si aceasta placa ofera USB 3.0, SATA3 cat si performantul Chipset 970. O poti cumpara cu aproximativ 280 Ron.

3. MSI 760GA-P43 (FX) – marele atu a acestei placi de baza este pretul (aproximativ 260 Ron). De acesti bani insa vei primi o placa de baza cu Chipsetul 760G dar care este totusi dotata cu noul USB 3.0 cat si cu SATA 3. O alta facilitate foarte utila este functia Auto OC Genie, ideala pentru overclocking.

From: noutati-it.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s